De cliëntvriendelijkste zorgverzekeraar 2020

Het is van belang dat een zorgverzekeraar meedenkt met de cliënt. Keuzes zijn belangrijk. Ook als het gaat om het kiezen van een goede zorgverzekeraar. Hierbij een overzicht met sociale en cliëntvriendelijke zorgverzekeraars.

DSW

DSW staat bekend om een van de meest vriendelijke zorgverzekeraars van dit moment. DSW beschikt over bepaalde kernwaarden zoals realistische, dichtbij, menselijk, eerlijk, direct, praktisch en eigenzinnig. Omdat deze zorgverzekeraar meedenkt met cliënten is dit zeker een goede keuze!

De Friesland

De Friesland zorgverzekeraar is zeer sociaal en ruimdenkend als het om het cliënten perspectief gaat. De Friesland zorgverzekeraar biedt een AV Friso zorgverzekering. Een goedkope optimaal verzekering voor mensen met een kleine beurs die bijvoorbeeld een uitkering hebben. AV Friso vergoedt het meeste wat in de duurdere aanvullende verzekering wordt vergoed inclusief tandheelkundige kosten. Ook biedt de Friesland keuze behandelingen aan. De cliënt kan zelf zorgaanbieders kiezen en vergelijken die vergoed worden door de Friesland.

Het zilveren kruis

Het Zilveren Kruis is een zeer klantvriendelijke zorgverzekeraar met een laag eigen risico en snelle uitbetaling van vergoedingen. Tevens is ook het Zilveren Kruis aangesloten bij alle ziekenhuizen. Het Zilveren Kruis heeft de verzekering die bij u past. Daarnaast geven ze raad en doen ze wat ze moeten doen. Waar geven voor hun geld en beloftes nakomen.

Ditzo

Bij Ditzo heeft de klant een ruime keuze omdat deze zorgverzekering is aangesloten bij alle ziekenhuizen en huisartsen in Nederland! Keuze genoeg dus. Daarnaast biedt deze zorgverzekeraar een lage premie voor veel vergoedingen. Naast het ruime aanbod biedt Ditzo ook gratis pechvogelhulp.

Ohra

Ohra heeft 100% vrije keuze in zorg. Dat is ideaal omdat keuze belangrijk is. Uw lichaam, uw gezondheid is dus het motto. U bepaald zelf welke zorg passend voor u is en wat u wenst te betalen en wat niet. Ohra denkt met u mee en heeft voor iedere beurs een passende premie. Uiteraard betaalt u nooit teveel bij Ohra.

FBTO

FBTO is zo vriendelijk om u zelf te laten bepalen wanneer u uw premie betaald. Daarnaast wordt er een flinke korting gegeven op de premie bij een vrijwillig eigen risico.

Nog geen keuze kunnen maken? Vergelijk dan de zorgverzekering die het beste bij u past als klant en voldoet aan uw wensen.