Traangoot opvulllen kan je helpen bij het verbeteren van de uitstraling van je gezicht. Het is een cosmetische ingreep waarbij de lijntjes die zich onder de ogen bevinden, worden opgevuld met fillers. Veel mensen ervaren namelijk dat deze lijnen hun gezicht vermoeid en verouderd doen lijken. Dit kan vervelend zijn en zelfs gevoelens van onzekerheid veroorzaken. In deze blog bespreken we de mogelijkheden met traangoot opvullen en wat je mag verwachten van deze cosmetische behandeling.

Wat zijn traangootjes precies?

De traangootjes bevinden zich aan beide kanten van je neusbrug en hun functie is het afvoeren van traanvocht. Een veelvoorkomend probleem is helaas dat veel mensen last hebben van donkere of diepe kringen onder hun ogen. Dit kan komen door veroudering, erfelijkheid, slaapgebrek of een combinatie hiervan. Gelukkig zijn er meerdere behandelingen die hiervoor geschikt zijn. Naast traangoot opvullen kan er ook gekozen worden voor bijvoorbeeld een laserbehandeling.

Veilige en gecontroleerde optie

Deze ingreep biedt een veilige en gecontroleerde manier om lijntjes te verminderen en een frissere uitstraling te krijgen. De technieken en producten die gebruikt worden om traangootjes op te vullen zijn inmiddels al erg verbeterd, dit garandeert dat de resultaten zeer natuurlijk en subtiel zijn. Bij een traangoot opvulling injecteren we hyaluronzuur filler onder het oog. Dit maakt deze zone niet alleen gladder, maar stimuleert ook het aanmaken van collageen. De hoeveelheid filler die gebruikt wordt tijdens de behandeling is volledig afhankelijk van jouw specifieke behoeften.

Het herstelproces

Het herstelproces van een traangoot opvulling is over het algemeen niet ingrijpend of pijnlijk. Je zou een beetje roodheid, zwelling of blauwe plekken kunnen ervaren, maar deze bijwerkingen zullen vaak niet lang aanhouden. Daardoor kan je meestal dezelfde dag nog terugkeren naar je normale activiteiten. De resultaten van traangoot opvullen zijn meestal direct te zien en kunnen langdurig aanhouden, van wel acht tot twaalf maanden. Na deze periode zal het hyaluronzuur langzaam afbreken en wordt het op natuurlijke wijze door je lichaam afgebroken.

De voordelen van een traangoot opvullen

Ten slotte, de voordelen van traangoot opvullen. Dit is een snelle en effectieve oplossing om de look van vermoeide of ouder wordende ogen te verminderen. Zo kan je deze behandeling gebruiken om je gezicht een jongere en meer uitgeruste uitstraling te geven. Bovendien is de bijwerking van traangoot opvulling minimaal en kan de behandeling in een korte sessie worden uitgevoerd. Maar houd er rekening mee dat het natuurlijke uitziende resultaat afhangt van de ervaring en kennis van de uitvoerend arts

Bron: www.yourface.nl